logo
Kalite 300W / 2000W Elektrikli Portakal Suyu Sıkacağı Otomatı Özelleştirilmiş fabrika
<
Kalite 300W / 2000W Elektrikli Portakal Suyu Sıkacağı Otomatı Özelleştirilmiş fabrika
Kalite 300W / 2000W Elektrikli Portakal Suyu Sıkacağı Otomatı Özelleştirilmiş fabrika
>

300W / 2000W Elektrikli Portakal Suyu Sıkacağı Otomatı Özelleştirilmiş

Product Summary

Taze meyve suyu Taze meyve suyu portakal suyu otomatı fabrika fiyatları Ürün Açıklaması Eşya yok NS-3000MAX-L Gerilim 220V 50HZ / 110V 60HZ Güç 300W/2000W turuncu boy Çap 40-80 mm Çıktı 20 portakal / dk Boyut 1400*960*2100cm Net ağırlığı 400 kilo Turuncu depolama 280 adet= 80kg Bardak 13 ons (380 mi...

Basic Properties
country of origin
Çin
Brand Name
Mr. Orange Juice
sertifika
ce
PRODUCT MODEL
Taze Meyve Suyu Otomatı
Trading Properties
MOQ
1 takım
unit price
Negotiate
payment method
T/T, Western Union,
Supply Capacity
100 takım/ay
Product Details
Vurgulamak:

300W Elektrikli Portakal Suyu Sıkacağı

,

Özelleştirilmiş Elektrikli Portakal Suyu Sıkacağı

Place Of Origin: Çin
Processing: Meyve Suyu Sıkacağı
Type: otomatlar
Yield: %60 - %70
Output: 20 portakal/dk
Material: paslanmaz çelik, plastik
Product Description
Detailed Specifications & Features

Taze meyve suyu Taze meyve suyu portakal suyu otomatı fabrika fiyatları

 

Ürün Açıklaması

 

Eşya yok
NS-3000MAX-L
Gerilim
220V 50HZ / 110V 60HZ
Güç
300W/2000W
turuncu boy
Çap 40-80 mm
Çıktı
20 portakal / dk
Boyut
1400*960*2100cm
Net ağırlığı
400 kilo
Turuncu depolama
280 adet= 80kg
Bardak
13 ons (380 mi)
Fiş uzunluğu
4.5m
Dil ve para birimi
Özelleştirilmiş

 

 

Avantajlar:

 

1. Taze meyve suyunda antiseptik, renklendirici madde, esans ve su bulunmaması harika meyve suyu verimi


2. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik kasa


3. Emniyet kapatması açık


4. Dakikada 20 ila 22 portakal sıkın


5. Dakikada 4 ila 7 bardak


6. Bu portakal sıkma makinesi, portakal suyunu elde etmek için portakal kabuğunu posasından otomatik olarak ayırabilir.

 

7. Portakal kabuğunu soyabilir, sıkabilir, sterilize edebilir ve filtreleyebilir ve portakal suyunu otomatik olarak kullanabilir.


8. Meyve suyu içerken portakal suyu kabuksuz, telsiz, çekirdeksiz, tortusuz, tadı güzel.

 

9. Portakal sıkacağı, portakalın kabuğunu soymadan meyve suyu yapabilir.Portakalı ortasından kesip suyunu sıkın.

 

10. Bıçağı paslanmaz çelikten yapılmıştır. Makine kompakt bir şekilde tasarlanmıştır.

 

11. Bu Meyve Sıkacağı, küçük mağazada, otel barında, kahve barında, evde vb.

 

 

 

SSS


Soru 1: Rakiplerinize göre avantajlarınız nelerdir?
Cevap:
Zengin endüstri deneyimi ve sıkı Ürün Kalite Kontrol sistemleri ile şunları sağlıyoruz:
1).Makul fiyata istikrarlı ve güvenilir ürün
2).İyi müşteri hizmeti: Herhangi bir soruşturma veya soruya hızlı yanıt
3).Zamanında teslimat.


Soru 2: Üretici misiniz?
Cevap: Evet, 10 yıldan fazla deneyime sahip bir üreticiyiz.


Soru 3: Fiyat Koşullarınız nedir?
Cevap: Fiyat, FOB, CFR veya CIF vb.


Soru 4: Ödeme Koşullarınız nedir?
Cevap: Ödeme T/T, L/C veya D/P vb. ile yapılacaktır, bulunduğunuz bölgeye göre oldukça değişmektedir.


5. soru: Minimum Sipariş Miktarınız nedir?
Cevap: Herhangi bir sipariş miktarı memnuniyetle karşılanır.


Soru 6: Her makine için İngilizce El Kitabınız var mı?
Cevap: Evet.Kullanım kılavuzu, test raporu ve ilgili diğer Veri Sayfaları tarafımızca sağlanacaktır.


Soru 7: Logomu makineye yazdırabilir miyim?

Cevap: Evet, elbette.

 

 

 

 

300W / 2000W Elektrikli Portakal Suyu Sıkacağı Otomatı Özelleştirilmiş300W / 2000W Elektrikli Portakal Suyu Sıkacağı Otomatı Özelleştirilmiş300W / 2000W Elektrikli Portakal Suyu Sıkacağı Otomatı Özelleştirilmiş

Bir teklif isteği

Please use our online inquiry contact form below if you have any questions, our team will get back to you as soon as possible.

You can upload up to 5 files and Each file sized 10M max.